Välkommen till Ryssfemmor!


måndag 11 april 2011

Ciao Italia

Santana kapar Abate med dobbarna, knäna och 110 kilo kött så Abate flyger upp i luften. Domaren varnar Santana. Upprinnelsen är en situation där en Fiorentinaspelare försöker filma till sig en straff och Florensarna är vansinniga.

Två minuter senare går Zlatan in i en närkamp med sitt långa ben och han är något vårdslös och spelaren faller lätt så Zlatan varnas.

Tio minuter senare försöker Zlatan gå förbi två spelare längs kanten och stöter bollen på en Fiorentinaspelare så bollen studsar ut över sidlinjen. Linjedomaren vinkar inkast för Fiorentina och Zlatan svär mot linjemannen.

Eftersom linjemannen är av den pimpinetta typen och dessutom gjort fem felaktiga offsidebedömningar dessförinnan lipar han i mikrofonen till huvuddomaren att Zlatan förolämpat honom. Rött kort för Zlatan.

Att huvuddomaren själv nyss blivit knuffad och skälld på av Fiorentinaspelarna spelar ingen roll. Kan den store bufflige visas ut så ska chansen tas.

Nu väntar tre matchers avstängning för Zlatan.

Samtidigt ryktas det om att Berlusconi drömmer om Ronaldo i Milan och att Pato och Zlatan inte funkar ihop och det är full rulle som vanligt i transfervärlden.

Jag tror Zlatan är rätt less på Serie A faktiskt.
Dessutom kan man ju undra hur utmanande det är att alltid spela med mästarlaget?
Någonstans måste det ju kännas som att det finns ett högre mål någonstans.

Kan det kanske bli så att Zlatan landar i Manchester City i augusti. . .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar